Získejte Android Pie & One UI na Galaxy Note 8 s HADESROM [N950F/FD]


One UI nebo Android Pie není pro oficiálně k dispozici pro Samsung Galaxy Note 8. Stále však existuje způsob, jak můžete potěšit z koláče nebo Samsung One UI na Galaxy Note 8 (SM-N950F a N950FD). Pokud máte kořenovou variantu EXYNOS, je tu pro vás Hadesrom.

Společnost Samsung v současné době testuje na některých svých zařízeních Android Pie Public Beta. Přestože největší výrobce smartphonů na světě může být pozdě na Android Pie Party, chce se stylově provést vstup.

Styl je známý jako jedno uživatelské rozhraní, které je hlavním přepracováním uživatelského rozhraní, pro které jsou uživatelé Samsung. Může to být docela dlouho, i když až do roku Samsung Galaxy Note 8 dostane od Samsungu nějakou lásku Android. Společnost ještě musí uvolnit aktualizaci na One UI na Galaxy Note 8.

I přes hlavní rozdíly v oddělení vzhledu a pocitu, Galaxy Note 8 provozuje Android. To znamená, že nemusíte čekat, až společnost Samsung získá váš vkus Android Pie. V tomto případě nemusíte ani čekat, až získáte svůj vkus Samsungova jednoho uživatelského rozhraní. XDA Developer Corsicanu sestavil přizpůsobený ROM založený na Android 9.0 koláč pro Samsung Galaxy Note 8. Konkrétněji je ROM založen na firmwaru N950FXXU5ZSA5 Beta Android Pie. ROM byla „silně debloated“, ale je bohatší, pokud jde o funkce, které zahrnují Dolby Atmos, duální reproduktory, vylepšený objem sluchátek atd.

Varování

Níže popsaná metoda je implikována pouze pro variantu Exynos Galaxy Note 8 [N950F/FD]. Na základě firmwaru beta BETA ROM rozbije SafetyNet a také Knox, a tak také zruší vaši záruku. Zakopnutí Knox také znamená, že ztratíte funkce, jako je Samsung Pay a chráněná složka, jakož i schopnost používat některé bankovní aplikace. Jakmile je Knox zakopnut, účinky jsou trvalé a nekořenění nepomůže. Aktualizace OTA také přestanou fungovat. Proces také vyžaduje, aby vaše zařízení bylo naformátováno, takže se ujistěte, že máte zálohu všeho důležitého, dokonce i soubory v interním úložišti.

Nezkoušejte to s žádnou z variant Snapdragon, pokud to opravdu nechcete riskovat. Blikání přizpůsobeného firmwaru třetích stran nebo ROM na vašem zařízení je vždy riskantní, i když máte varianty Exynos, na kterých tato metoda funguje. Nikdo nemůže zaručit, že byste přesně postupovali podle pokynů, nebo že se věci vždy stanou podle očekávání, i když ano. Měli byste převzít odpovědnost za riziko, které riskujete. DroidViews nelze odpovědnost za žádné poškození zařízení.

Požadavky

Chcete -li nainstalovat ROM, budete potřebovat přizpůsobené zotavení, jako je obnovení TWRP. Při nákupu k zotavení byste měli mít odemčený bootloader. Také se ujistěte, že máte ladění USB a odemknuto OEM povoleno v možnostech vývojáře. To jsou jediné požadavky, ale existuje také několik preventivních kroků. Měli byste se ujistit, že vaše Galaxy Note 8 je účtována nejméně 70%. To zajišťuje, že nezemře při blikání ROM. Pokud k tomu dojde, můžete skončit s telefonem bez bootovatelného firmwaru a mrtvé baterie a to není skvělá situace. Také se ujistěte, že zálohujete všechna vaše základní data, jen pro případ, že by se věci spirálovily dolů a na jih.

TWRP lze snadno nainstalovat, pokud postupujete podle níže uvedeného průvodce. Průvodce také obsahuje kroky k zakořenění vaší Galaxy Note 8. Můžete je přeskočit, protože kořen zde není přesně vyžadován.

Nainstalujte TWRP na Samsung Galaxy Note 8
Nainstalujte TWRP a Root Samsung Galaxy Note 8 (Exynos)

Když jsme to zveřejnili, neexistoval žádný oficiální TWRP pro Galaxy Note 8, ale teď ano. Stáhněte si poslední zotavení TWRP z níže uvedeného odkazu a místo toho jej použijte.

Oficiální TWRP pro Galaxy Poznámka 8: TWRP-3.2.3-0-GREATLTE.IMG.TAR
Screenshoty

Stahování

Hadesrom: Mega | Hostitel souborů Android | Disk Google

Magisk: Magisk-v18.0.zip

Jak nainstalovat Android Pie & One UI na Galaxy Note 8

Stáhněte si ZIP z výše uvedeného odkazu. Přeneste jej do interního úložiště vašeho zařízení nebo do externí karty microSD/USB OTG.

Restartujte svou galaxii poznámku 8 do režimu obnovy.

Vypněte telefon.

Stiskněte a podržte tlačítko UP Volume a tlačítko Bixby.

Zatímco výše uvedené dva klíče jsou stisknuty, stiskněte a podržte tlačítko napájení a zapněte zařízení.

Jakmile se obrazovka zapne, pusťte tlačítka a můžete vidět logo Samsung.

Vaše poznámka 8 by měla být nyní v zotavení TWRP. Při obnově vyberte vybrat> Advanced Breat a vyberte všechny oddíly s výjimkou interního úložiště (Dalvik / Artcache, mezipaměť, data, systém). Pokud v telefonu v současné době používáte firmware skladu z Samsung, mnoho pravděpodobně má zapnuté šifrování, takže budete muset také vymazat interní úložiště.

Jakmile je formát dokončen, vraťte se zpět do hlavní nabídky TWRP a vyberte nainstalovat. Odtamtud přejděte do staženého souboru ZIP HADESROM v externím nebo USB OTG úložišti. Pokud nic z nich nepoužíváte, vynull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *