32GB Nexus 7 oficiálně odhaleno, 3G model také k dispozici


, pokud jste si mysleli, že Nexus 7 je stará zpráva, pak bychom vás pravděpodobně neobviňovali. Tablet společnosti Google existuje již několik měsíců a setkal se s reakcí od těch, kteří ji milují, až po ty, které ji naprosto nenávidí. Dnes Google dal Nexus 7 něco obnovení a přidal nové možnosti do sestavy v procesu.

Dříve měli kupující Nexus 7 jen dvě možnosti – byl tam základní model 8 GB a pro ty, kteří potřebovali jen trochu více prostoru, ve kterém dýchali. K dnešnímu dni se tyto možnosti rozšířily tak, aby zahrnovaly novou možnost úložiště (je pravda, že je také úplně pryč) a další rádio.

Pokud uvažujete o vyzvednutí Nexus 7, nyní vám zbývají tři možnosti. Pryč je nabídka 8 GB, přičemž 16 GB úložiště je nyní základním modelem za 199 USD. Další nabízenou možností kapacity je nová 32 GB verze a další prostor vrátí kupující zpět 249 $. Konkurenční ceny, jsme si jisti, že souhlasíte.

To nejsou všichni lidé. Google dnes také oznámil, že 32 GB chuti lze zakoupit také s 3G rádiem uvnitř. Výhodně pojmenovaný Nexus 7 (32 GB + Mobile) nastaví sázkařů zpět 299 $. Pokud jste svědili pro Nexus 7 s 3G připojením zabudovanou přímo, pak je dnes váš šťastný den. Pokud ne, pak bychom vás mohli zajímat v Nexus 10? Možná Nexus 4? Nebo možná Android 4.2 Jelly Bean? Pokračujte, víš, že chceš!

Kromě toho se nic nezměnilo a 13. listopadu je očekávané datum přepravy pro každého, kdo přemýšlí o stříkání hotovosti na aktualizované tabletu Google. Vzhledem k tomu, že Apple iPad Mini splatný v obchodech tento týden, Google jen připomněl všem, že v 7palcové aréně již existuje schopný tablet. Doufáme, že od té doby, co jsme testovali původní Nexus 7!

Spolu s novým Nexus 10 nabízí Google nyní řadu tablet poháněných Androidem, které by měly OEM poskytnout běh za své peníze. Zejména Samsung, vezměte na vědomí. Google stanoví, co od výrobců očekává. Zda však věnují pozornost, je třeba vidět.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *