Apple Music and Beats 1 Hands-On and Walmthrough [Video]


Apple nedávno vydal iOS 8.4, který s sebou přináší svou novou službu streamování hudby s názvem Apple Music a 24/7 rozhlasová stanice s názvem Beats 1. My máme používal oba vzhledem k tomuto spuštění. Tady je náš praktický zážitek a průchod Apple Music a Beats 1 na iOS.

Apple Music

Apple Music Streaming Service žije uvnitř zcela nové hudební aplikace v iOS 8.4 a přináší s sebou nové rozhraní a nové rozvržení pro karty na spodní straně obrazovky. Máte 5 karet, které zahrnují pro vás, nové, rádio, připojení a moji hudbu.

Na kartě „Pro vás“ najdete celou řadu seznamů skladeb, umělců a alb, které jsou vytvořeny podle vašeho hudebního vkusu. Když se poprvé přihlásíte k odběru Apple Music, služba vás požádá o váš oblíbený typ žánru a umělce. Tato kurace je založena na tom. Také přesčas se Apple Music učí z toho, co chcete hodně poslouchat, a podle toho mění navrhovanou hudbu na základě toho. Je to úžasné pro objevování nové hudby a umělců.

Dále máme kartu „New“, která vám ukáže aktuální písně včetně nedávných alb, horkých skladeb, nedávných vydání, nejlepších písní, horkých alb, nových umělců, seznamů skladeb a mnohem více z 30+ milionů knihovny Apple Music.

Karta „Connect“ je obecně sociální síť pro umělce, aby sdíleli nejvíce aktuální zprávy, písně, za fotografiemi scény a videa s fanoušky, kteří je sledují (ano, můžete si vybrat, zda budete sledovat své oblíbené umělce a přijímat od nich aktualizace!) . Vy jako uživatel můžete zanechat komentáře nebo jako články vašich oblíbených umělců.

Karta „Rádio“ na druhé straně je docela samoobslužná a obsahuje všechny rozhlasové stanice.

Hlavní stanice hrají špičkové hity, vybírané oblíbené a další.

Live Beats 1 z 24/7 je také zahrnut na této kartě rádia, ale mnohem více podrobností o tom později.

Poslední karta je „Moje hudba“, toto je místo, kde najdete veškerou dříve zakoupenou hudbu uloženou na vašem zařízení nebo uložená hudba před zápasem Apple Music/iTunes. Zde budete mít také dvě karty nahoře pro zobrazení hudební knihovny nebo seznamů skladeb. V sekci knihovny můžete svou hudební knihovnu kategorizovat umělcem, albem, písněmi, hudebními videi, žánry, skladateli nebo kompilací. Vzhledem k tomu, že Apple Music, kromě pouhého streamování, vám také umožňuje stahovat skladby pro offline přehrávání, možnost „Zobrazit hudbu dostupné offline“ zde uvede pouze hudbu, která je uložena na vašem zařízení. Karta na seznamu skladeb zobrazí veškerý seznam skladeb buď na vašem zařízení nebo z Apple Music.

Kromě toho se samozřejmě můžete také rozhodnout vyhledat hudba nebo hudební videa (ano, Apple Music Service také zahrnuje hudební videa) pro streamování nebo stahování.

Uživatelské rozhraní je občas trochu zaplněné a matoucí, ale schopnosti aplikace jsou však celkově úžasné, zejména při používání Siri. S Apple Music a Siri můžete říci, že různé příkazy hrají své oblíbené seznamy skladeb, umělci, alba, žánry, hrají podobné písně, jako je ten, který v současné době posloucháte, fronta písně, a dokonce přidejte alba vše se základním hlasem příkaz. Můžete říci věci jako: „Hrajte nejlepší písně z roku 2007“, „Hrajte mnohem více písní, jako je tento“, „Po této písni, hrajte Jungle Bae od Skrillex a Diplo“ nebo „Přidejte nové album Flosstradamus do mé knihovny“ . Funkce SIRI funguje v celém systému, který naznačuje, že nemusíte být v hudební aplikaci, abyste ji mohli používat, můžete jej použít odkudkoli v iOS.

Beats 1

Beats 1 je 24/7 celosvětová živá rozhlasová stanice pořádaná DJs a nejlepšími hudebními kurátory. Streamuje různé rozhlasové pořady po celý den z Londýna, New Yorku a Los Angeles do více než 100 zemí. Můžete také vidět seznam nadcházejících pořadů na Beats 1, takže můžete vždy zůstat v aktuálním stavu s tím, co je nadcházející. Přístup k Beats 1 můžete přejít na kartu „Radio“ v hudební aplikaci. Je to bezplatné a nevyžaduje, aby předplatné Apple Music fungovalo.

Jak se liší od ostatních internetových rozhlasových služeb, jako je ten používaný v Spotify nebo Pandora? Nejprve, Beats 1 je živý a za druhé, má skutečné DJs a umělce, kteří vybírají píseň a hrají pro vás 24/7, na rozdíl od jiných služeb, které ve skutečnosti nejsou živé a algoritmicky vybírají písně. Beats 1 má lidský dotyk, můžete dokonce požádat o skladby, aby hrály, pokud chcete. Opravdu nikdy nebylo nic jako Beats 1. Je to docela úžasné. A je to na celém světě. vždy na.’

Pro úplný důkladný průchod a hands-on s Apple Music a Beats 1, podívejte se na video níže:

Pokud jde o strukturu cen a podrobnosti o tom, na kterých platformách a zemích je Apple Music k dispozici, podívejte se na náš příspěvek zde.

Pokud jste Apple Music nedali výstřel na váš iPhone, iPad nebo iPod Touch, můžete tak učinit nyní stažením aktualizace iOS 8.4 odtud: Stáhněte si finální odkazy na IOS 8.4 pro iPhone a iPad.

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálníchnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *