5 Úžasná témata substrátu, která byste měli vyzkoušet


provádět snadné vyhledávání v obchodě Google Play a najdete nespočetná témata pro substrát. Je to tak slavné. Substratum je milován každým zakořeněným uživatelem Androidu a je aplikace Nejvyššího tématu pro Android. Jedinou námitkou je, že vyžaduje, aby kořenové zařízení správně fungovalo. Ale s příchodem Android Oreo (8.0), který se také změnil. Pokud používáte Android Oreo, můžete použít témata substrátu bez zakořenění zařízení. To pouze zvýšilo popularitu substrátu. A s tím se také zvýšila poptávka po úžasných tématech. Proto vám představuji pět úžasných témat substrátu.

Než budeme pokračovat dále, přečtěte si prosím následující průvodce, pokud jste nově zakořeněný uživatel nebo pokud jste nedávno upgradovali na Android Oreo.

Jak motivovat zařízení Android pomocí substrátu.

Jak nainstalovat substrát na Android Oreo.

Dobře, začněme.

Osamělé 4subs

Lone 4Subs je multi-teme pro substrát, tj. Má jak světlou, tak tmavou variantu v rámci jedné aplikace.

Lone 4Subs pracuje na OMS ROMS a Stock Oreo Rom. Má různé možnosti akcentu a přichází s bootovací animací, vyzváněním, zvukem oznámení, zvukem alarmu, přizpůsobenými písmami a tapetami.

Lone 4Subs je často aktualizován a podporuje různé systémové prvky a podporuje spoustu aplikací.

[GooglePlay url = ””/]
Svítící téma

Většina témat substrátu v obchodě Play jsou tmavé varianty. Existuje pouze hrstka světelných témat a světelná je jedním z nejlepších světelných témat pro substrát.

Luminous podporuje 50+ aplikací a má více než 40 možností barevných akcí. Při každé aktualizaci se přidávají nové.

[GooglePlay url = ””/]
Touha

Touha přichází s tmavými i světlými hlavními tématy a spoustou přízvukových barev. S aplikacemi jako YouTube, WhatsApp, Instagram, Facebook, Facebook Messenger atd. To tématy mnohem více než 30 aplikací.

Ačkoli téma Touha podporuje Android Nougat a Android Oreo, nefunguje to s romami třetích stran.

[GooglePlay url = ””/]
Téma substrátu Rubiq

Rubiq je moje nejoblíbenější téma SubSttum Best. Je to ideální kombinace stylu a minimalismu. S dynamickým přízvukem a podporou pro Android Oreo je Rubiq mít.

Nenechte si ujít: 5 nejlepších témat substrátu zcela zdarma

Rubiq obsahuje mnoho tematických aplikací, včetně některých populárních, jako jsou Google Plus, Instagram, YouTube, Twitter, WhatsApp atd. Je také dodáván s písmami, tapetami a přizpůsobenou animací boty.

[GooglePlay url = ””/]
Belo

Belo je bílé téma s některými gradientními a průhlednými prvky.

Seznam aplikací Belo Support je ve srovnání s některými jinými tématy trochu malý. Kvalita práce je však mimořádná. Od této chvíle podporuje něco více než dvacet aplikací. Téma je často aktualizována a v budoucnu by mohla být přidána nová podpora pro mnohem více aplikací.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *