Apple spustí program „Made for Apple Watch“ pro program pro třetí strany


Apple dnes oznámil svůj program „Made for Apple Watch“, což třetím stranám dává palce, aby vytvořily a prodávaly kapely pro nové nositelné.

Vzhledem k tomu, že se Apple užívá stále v nedostatečné zásobování a další si užívají kapely stěží, které se sotva začínají loděny, spousta ukázala na nedostatek dostupnosti některých kapel jako důvod, proč hodinky pomalu dorazily na prahy lidí. Určitě se některé kombinace užívání a kapely ukazují na méně pravděpodobné, že budou odesílány než jiné.

Apple udělal velký problém ze skutečnosti, že Apple si užívá kapel, může být zaměřen dovnitř a ven podle libosti, ale s vlastními kapelami Apple první strany jsou trochu na drahé stránce, kterou jsme všichni doufali, že budou na třetích stranách, že budou na třetích stranách Horizont a snad také s Appleovým požehnáním. Dnes dorazilo toto požehnání, kdy Apple otevírá dveře pro třetí strany, aby začal produkovat a prodávat kapely speciálně vyrobené pro Apple Watch.

V rámci nového programu „Made for Apple Watch“ zveřejnil Apple specifikace a pokyny, které společnosti budou muset při vytváření kapel dodržovat, pokud chtějí Apple SEAL schválení podobně jako program „Made for iPod“ v minulosti. Společnost Apple také zpřístupní výbory jako součást programu, což společnostem usnadní připojení svých vlastních kapel k instalačnímu systému kapely Apple Watch. Očekávejte, že uvidíte kovové fixace, které se připojují k jablku, které si užijí, aby se k němu například připojily kožené pásky.

Dosud není slovo o tom, kdy se kapely začnou stékat z Apple nebo jeho partnerů, a stejně málo se říká o tom port, který je skrytý pod klapkou na každém Apple Watch. Ti, kteří doufají v liché a úžasné kapely, které se připojují k tomuto přístavu, možná budou muset počkat trochu déle.

(Zdroj: Apple)

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *