Zálohovací aplikace, protokoly, zprávy a nastavení na Android


právě zde můžete přesně zálohovat aplikace, kontakty, protokol telefonních hovorů, textové zprávy a nastavení bez zakořenění zařízení Android. Níže jsme si všimli 4 aplikací, které vám pomohou zálohovat gadgety Android a udržet data vašeho telefonu v bezpečí.

Mobilní telefony nejsou o nic jen snadné zařízení, které nám umožní telefonovat/přijímat a odesílat textové zprávy. Nyní to skončilo jako digitální kamarád, který se probudí a spí s námi, udržuje nezbytné i chráněné údaje, připomíná nám události, vypočítává a počítače pro nás. Je to vynikající příklad toho, jak přesně může technologie zlepšit naše životy a bohatší. Naše telefony ukládají produkty, jako jsou kontakty, zprávy, velké nabídky aplikací a hry stažené z trhu s aplikacemi. Když dostaneme nový telefon, trávíme hodně času konfigurací podle našich preferencí a také to vyžaduje hodně času.

Ti, kteří hrají zakořenění i blikající hry často, mohou rychle vytvořit zálohování svého gadgetu pomocí obnovy TWRP a proto zachovávají všechna data včetně aplikací, nastavení, kalendáře i všech. Obchod Google Play je plný aplikací, které mohou rychle zálohovat prakticky cokoli přítomného v telefonu, ale mnoho z těchto aplikací je pouze pro root jedince. Existuje však velká komunita pro Android, která má rád svůj telefon, protože je bez zakořenění nebo úpravy. Přesně tak, jak mohou zálohovat své aplikace, zprávy, protokoly telefonních hovorů, nastavení telefonu, položky kalendáře, jednotlivý slovník, záložky, APN atd.

Přečtěte si také
Vzdáleně vymažte telefonní data Android bez internetu

Většina lidí ztratí taková data neúmyslně i situace, může se lišit. Pokud se domníváte, že požadujete, aby vaše data nezabývala, protože se nikdy neplánujete ponořit do takových činností, které jsou hlavními důvody ztráty dat, mějte na paměti, že věci ne vždycky nechodí podle plánu. Očekávejte, že jste nainstalovali aplikaci z trhu, stejně jako když jste ji otevřeli, váš telefon zamrzne! Co byste dělali, kdyby byl váš telefon najednou zachycen do bootloop? Budete muset opravit telefon, abyste jej opravili, stejně jako při tom určitě ztratíte všechny aplikace, hry, kontakty, zprávy atd. Nebylo by to fantastické, kdybyste zálohovali všechna taková data uchovávaná na vašem Androidu telefon?

Právě zde je několik z nejlepších aplikací, které mohou zálohovat všechny nainstalované aplikace, logy hovorů, zprávy, kontakty atd., Abyste se ujistili, že je můžete vrátit později v situaci, kterou jste je ztratili. Využil jsem je všechny, vyhodnotil funkce i funkčnost a také s vámi sdílel.

Záložní gadgety Android s těmito záložními aplikacemi

Zálohování a obnovení aplikace

Zálohování a obnovení aplikace dělá přesně to, co říká. Jedná se o opravdu skvělou aplikaci pro nezakořeněné telefony Android i pro tablety. Aplikace může zálohovat všechny aplikace třetích stran nainstalovaných na vašem zařízení. Na rozdíl od aplikací, jako je TitaniumBackup a Superbackup, tato aplikace funguje bez root. Avšak kvůli žádnému přístupu kořenů nemůže zálohovat data aplikace. To, co můžete zálohovat, jsou pouze data .apk na vnější SD kartu telefonu. Aplikace však může také zálohovat systémové aplikace, budete muset tuto funkci povolit z nastavení aplikace. Všechny zálohované aplikace jsou ve výchozím nastavení uchovávány na složku s názvem „app_backup_restore“ na vnějším úložišti.

Nenechte si ujít
25 Skrytých technik Android a nastavení triků, které byste měli zkontrolovat

Otevřete aplikaci a také vyberte aplikace, které byste chtěli být zálohováni, a klepněte na tlačítko „Zálohování“. Chcete -li tuto aplikaci vrátit později, klepněte na kartu „Archivově“, vyberte aplikace a klikněte na tlačítko „Obnovit“. Zálohy můžete provádět ručně nebo rutinní z nastavení aplikace.

[GooglePlay url = ””]
Zálohujte svůj mobil

Zálohování vašeho mobilního telefonu je spíše novou položkou v obchodě Google Play, která provádí zálohu pro různé druhy položek. Jedná se o typ aplikace All-in-One, který může zálohovat a přinést zpět vaše kontakty, SMS, MMS, protokoly telefonních hovorů, nastavení systému, individuální slovník, APN, kalendářní události, záložky a historii prohlížeče. Zálohy jsou uchovávány na SD kartě nebo v paměti gadget, je také možné ukládat data na Disku Google nebo Dropbox. Vybraný produkt můžete buď zálohovat ručně nebo rutinní automatické zálohování.

Když jsem tuto aplikaci vyhodnotil na Galaxy S3 s únikem Android 4.2.1 před dvěma dny, nefungovalo to a dobře, protože jsem se pokaždé, když jsem se pokusil o vytvoření zálohy, dostával chybu síly. Aplikace však včera získala základní aktualizaci, která také přidala podporu pro Android 4.2.

[GooglePlay url = ””]

Musíš číst
7 nejlepších možností vozu pro Android, které můžete využít ve vašem autě

Snadná záloha

Snadná záloha je ještě jednou pěkná a také nejpravděpodobnější nejlepší, zcela bezplatná aplikace pro zálohování vašich zpráv, protokolů telefonních hovorů, položek kalendáře, záložky a kontakty. Může tyto údaje zálohovat na nativní kartě SD nebo je uložit na internet na váš účet Gmail, Google Disk nebo Dropbox. Můžete prodatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *