Snadno deaktivujte Galaxy S6 a také S6 Edge Video Camera Quick představit funkci


jak LG G4, tak i Edge Samsung Galaxy S6/S6 Edge jsou hned nejlépe nejlepší chytré telefony v celém světě nejlépe. Se specifikacemi zabijáků je Samsung Galaxy S6 o něco mnohem lepší než LG G4 na papíře, s Snapdragon 810, namísto 808, které LG G4 sportuje. Když však skutečně využijete obě zařízení, nemusíte si všimnout mnoho rozdílů.

S příchodem Android Lollipop odhalil Samsung personalizovanou verzi Touchwiz, která nyní běží prakticky všechny vlajkové lodi Samsung. Důvod, proč je Galaxy S6 stále považována za vlajkovou loď, není však jen od jejích specifikací Beastly. Samsung Galaxy S6 také sportuje velké množství pouze Samsungových funkcí, které jsou zvláště integrovány do TouchWiz.

Některé z četných zajímavých funkcí zahrnují funkce „hover“, kromě „Smart Stay“, které byly v řadě Galaxy S po dlouhou dobu zvykem. Pokud jste již byli jednotlivcem Samsung, můžete pochopit, co se stane, když zdvojnásobíte klíč z domu. To je pravda, dráždivý hlasový asistent Samsungu, a také prakticky zbytečný (bez urážky). Samsung však věřil na rozdělení sekundy před dokončením vydání softwaru Galaxy S6. Jen dvojité stiskněte tlačítko fyzického domu na vaší Samsung Galaxy S6, a také porozumět, co se stane!

Společnost Samsung provedla moudré přemístění nahrazením spuštění hlasového asistenta a místo toho se představila kamera. Osobně je to nyní mnohem výhodnější. S API nového API Lollipopu nebyla aplikace videokamery nikdy tak zábavná. S úžasnou čočkou f/1,9 můžete také pořídit Crystal Remove Shots pomocí Galaxy S6. I když megapixely opravdu nezáleží, je snadné uvést, že videokamera Galaxy S6 je nyní nejlepší.

Jednotlivci na celém světě však uvedli, že Funkce Galaxy S6 se snižuje zpoždění stisknutí domácího klíče a gadget se opravdu vrací domů. Jednotlivci měli také přitěžující problém, když se zkratka videokamery neúmyslně spustila, když si to opravdu nepožádaly. Tímto způsobem by v kapse baterie vypustila veškerou metodu dolů. Narazili jsme tedy na dobrou funkci nabízenou v Galaxy S6, která vám umožní přepínat tuto funkci i vypnuto. Takže, bez jakéhokoli typu ještě většího zpoždění, uvidíme přesně, jak to můžete udělat!

Možnost 1 – Zakázat ji z nastavení videokamery

Nejjednodušší i nejdostupnější metoda, která je k tomu, je pouhým využitím nastavení videokamery. Dodržujte snadné kroky k tomu!

Spusťte aplikaci videokamery na vaší Samsung Galaxy S6.

Klepněte na ikonu bite ‘Gears‘ nahoře.

Budete uvítáni s velkým množstvím podivínských nastavení. To, co hledáme, je však daleko.

Metoda posouvání dolů a také objevte volbu, která zní: „Rychlé spuštění“.

Jednoduše klepnutím zakážete tuto možnost.

Dobře, nyní nebudete moci naskočit do videokamery tím, že už dvakrát stisknete tlačítko domu. Pokud to chcete zpátky, nedělejte se, přesně stejná metoda, kterou jste zakázal, můžete ji také znovu povolit!

Možnost 2 – Zakázat ji z nastavení systému

Jediným rozdílem v této volbě je, že se dostanete do nastavení systému místo nastavení videokamery.

Zapněte Galaxy S6 a hop do nastavení systému. K tomu se dostanete buď spuštěním obrazovky rychlého vysílání, nebo jen z zápletku aplikací.

Jakmile je do nastavení, objevte sub-parant identifikované „aplikace“. Z nabídky vyberte kameru.

Klepnutím deaktivujte funkci rychlého zavedení.

Dobře! Právě jste deaktivovali jednu dráždivou funkci, která vám bránila v užívání si života s Samsung Galaxy S6! Pokud máte jakýkoli typ dotazů, přečtěte nás v sekci komentářů níže!

Přečtěte si dále
10 Samsung One UI funkce, kterým byste měli pochopit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *